5 Haziran 2016 Pazar

Neden Bir Deli Çocuk ?

  Merhabalar öncelikle :) 

     Bu blog açma işleri de ne zahmetliymiş be. Bu kadar uğraşıldığı aklımın ucundan geçmemişti.Ne kadar kolay gibi gözüküyordu oysaki :) Bloguma dönüp baktığımda aslında eksiklerinin çok olduğunu görüyorum ama öyle bir heyecan sardı ki şu an beni anlatamam size... Eee eksikleri de yavaş yavaş tamamlarız artık ...  Şimdiden bir hatamız, kusurumuz olursa affola ...

       Gelelim neden "bir deli çocuk " sorusunun cevabına :) Blog açmaya karar verdiğimde bir sürü şey düşündüm. Normalde insanın aklına böyle tuhaf şeyler hep tuvallette, banyoda ya da çok saçma sapan yerlerde gelir ama benim aklıma oralarda da gelmedi :D İnanır mısınız yaklaşık 1 saat boyunca oturup blog ismi düşündük. Amacım biraz beni yansıtması biraz da ilginç olmasıydı. Sonra kendimi şarkılarla ifade edebildiğimi düşündüğüm için şarkı sözlerine bakarken buldum kendimi veeeee en sevdiğim şarkılardan biri olan Kıraç'ın Zerda şarkısındaki şu sözler aklıma geldi : 

          "Ben bir deli çocuğum, ama ısmarlama aşklara tahammülüm yok artık." 

                   Sözdeki "deli çocuk " ibaresi beni  benden aldı nedense :) 

                        Başladık bakalım yazmaya, inşallah daim olur... 

2 yorum:

  1. Adın da bloğun da hatta ilk yorumunda hayırlı olsun canım benim inşallah uzun ömürlü bir bloğun olur.Bu işlerin basit olmadığını bilmeliydin benden :D Ama senin üstesinden geleceğin eminim tekrar hayırlı olsun kuzum en birinci takipçinim :* :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim yeni başlangıcımdaki ilk dostum... İnşallah bu blog yolculuğumda hep yanımda olursun... İyi ki varsın :)

      Sil